Datum objave: 06. Rujan 2023

LOVSTVO / Šibensko - kninska županija raspisala javni poziv za odobravanje subvencija za razvoj lovstva

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibensko-kninska županija raspisala je 21. lipnja 2023. Javni natječaj za subvencioniranje projekata razvoja lovstva na području Šibensko-kninske županije u 2023. godina, putem kojeg će subvencionirati projekte iz područja lovstva, s naglaskom na razvoj i unaprjeđenje lovstva, promidžbu i informiranje iz područja lovstva te mjere za sprječavanje šteta od divljači.

Upravo u sklopu mjera za sprječavanje šteta od divljači na trajnim nasadima, usjevima i povrtlarskim kulturama, Županija poziva sve zainteresirane poljoprivrednike, odnosno fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, kao i proizvođačke organizacije na području Šibensko-kninske županije da se prijave za sufinanciranja zaštitnih sredstava - električnih ograda (pastiri) i žičanih ograda (pletivo/mreža).

Svi zainteresirani mogu prijavu dostaviti preporučenom pošiljkom, osobno ili elektroničkim putem do 30. rujna ove godine. Više o postupku prijave i potrebnoj dokumentaciji možete pročitati u gore navedenom Javnom natječaju, koji je objavljen na službenim stranicama Šibensko-kninske županije.

Za sva dodatna pitanja, molim obratite se Upravnom odjelu za gospodarstvo, turizam, poljoprivredu, ruralni razvoj i EU fondove Šibensko-kninske županije na broj telefona: 022 460 730 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz kategorije: Vijesti