Datum objave: 14. Rujan 2023

PREMIJERA / U Trokutu prikazan dokumentarni film o uspjesima njihove NEET akademije

Diana Ferić
Diana Ferić

Uspjesi  Trokut NEET akademije prikazani su u filmu u režiji Tomislava Dugandžića iz Studija Redrum koji je danas promoviran u prostoru tog inovacijskog centra. 

Sve prisutne je pozdravio Jurica Cindrić, iz Highmoon media koji je također bio dio  tima koji stoji iza tog filma. 
 
 
U dvadeset minuta, koliko traje taj film može se  vidjeti kako je nastala i kako se razvija Trokut NEET akademija. Svoja iskustva su podijelili bivši polaznici, mentori, partneri i organizatori,a iz  Trokuta Diana Mudrinić direktorica Trokuta,i Ivan Šoda, pomoćnik direktorice za IT i edukaciju. 
U filmu također govore i zaposlenici Intuite Consulting, partneri na akademiji za Data science.
 
 
Na premijeri se prisutnima obratila direktorica Trokuta Diana Mudrinić koja je istaknula kako „trendovi nam govore kako je prekvalifikacija budućnost da bismo držali tempo i postali konkurentni na području IT-a. Prije tri godine se otvorio Trokut i prije tri godine se rodila ideja za Trokut NEET Akademijom. Čestitam i zahvaljujem svim partnerima koji su nam pomogli da ovo ostvarimo, ali i svim bivšim i budućim polaznicima akademije.“
 
Prisutne je pozdravio i Hrvoje Jerković, data konzultant  Intuite Consulting d.o.o., partnera Akademije za Data science. „U Trokut sam došao tražeći coworking prostor, te sam saznao za Akademiju kojoj je želja prekvalificiranje mladih točno za zanimanja kojim se bavim. Nakon toga sam upoznao i svoje buduće poslodavce koji su upravo partneri na Akademiji. Tako je započela moja priča. Davanje mogućnosti ljudima koji nemaju nikakvog predznanja pokazalo se dobitnom kombinacijom s obzirom na način na koji je akademija organizirana, “ kazao je. 
 
Na predstavljanju filma su bili i budući polaznici Akademije koju iskoristili ovu priliku da iz prve ruke mogu dobiti sve informacije te se upoznati s nekima od predavača, bivšim polaznicima i međusobno. 
 
 
„Trokut je od svojih početaka nastojao biti više od samog fizičkog prostora, da smo uspjeli u tome da oformimo zajednicu pojedinaca, poduzetnika, istomišljenika i onih koji će napraviti pozitivne korake naprijed. Također, drago nam je da je sada osim Trokuta, našu zajednicu čine i PIN i iNavis te se upravo sutra u iNavisu održava radionica za izradu lokalne razvojne strategije u ribarstvu od našeg korisnika FLAG Lanterna, “ zaključila je Diana Mudrinić.
 
Film Trokut NEET Akademija možete pogledati na sljedećem linku: 
Iz kategorije: Vijesti