Datum objave: 27. Prosinac 2023

STIPENDIJE / Šibenskim studentima dodijeljeni ugovori o stipendiranju

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski gradonačelnik Željko Burić potpisao je danas 41 ugovor o stipendiranju sa studentima koji su, temeljem javnog natječaja ispunili kriterije i dobili financijsku potporu Grada Šibenika. Stipendije vrijedne 150 eura mjesečno studentima će se isplaćivati tijekom 10 mjeseci, u razdoblju od 1. listopada 2023. godine do 30. rujna 2024. godine.
-Prvo bih vam želio čestitati Božić te sve najbolje u novoj 2024. godini, naravno zdravlja iznad svega, a ispite ćete prije ili kasnije položiti. Druga čestitka je na zasluženoj, a ne na osvojenoj stipendiji jer ste je vi zaslužili. Želim vam da se nakon studija većina vas vrati u Šibenik, ne samo vođeni emocijama, već vlastitom prosudbom da je to povratak u sredinu koja garantira profesionalni i obiteljski uspjeh. Šibenik postaje grad poželjan za život, a takav će i ostati, poručio je gradonačelnik Burić studentima.
U kategoriji stipendija za studente prve godine preddiplomskih studija dodijeljeno je 15 stipendija prema kriteriju uspjeha u prethodnom obrazovanju. Prema kriteriju uspjeha u prethodnom obrazovanju te socijalnom statusu raspodijeljeno je 9 stipendija za studente prve godine diplomskih studija. U kategoriji studenata viših godina studija dodijeljeno je 17 stipendija.

Iz kategorije: Vijesti