Datum objave: 05. Siječanj 2024

GRADONAČELNIK BURIĆ: Šibenik je još jednom na originalan i sebi svojstven način dočekao novu godinu. Hvala svima. Žao mi je što nisam mogao nazočiti, spriječila me je viroza.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U povodu završetka Adventure, kao i uspješne izvedbe novogodišnjeg programa 321 FEST, gradonačelnik Željko Burić uputio je zahvalu organizatorima, sudionicima i gostima.
-Šibenik je još jednom na originalan i sebi svojstven način dočekao novu godinu. Na dvije pozornice u gradu, ispraćala se stara 2023. i dočekivala nova, 2024. godina. Fešta koja je trajala čak tri večeri zaredom, u sklopu 321 programa, protekla je besprijekorno na čemu sam zahvalan svim mojim sugrađanima. Žao mi je što nisam mogao nazočiti i zabavljati se s vama, viroza me u tome spriječila. Hvala svim dežurnim i žurnim službama, gradskim poduzećima, svim ljudima na terenu koji su se pobrinuli da novogodišnja noć protekne mirno i sigurno. Hvala organizatorima Adventure na bogatom i kvalitetno osmišljenom programu u kojem smo uživali od početka prosinca. Hvala turističkim djelatnicima i našim ugostiteljima koji su na svoj način pridonijeli blagdanskom ozračju na šibenskim ulicama. Iskrena zahvala i našim glazbenicima i glazbarima koji su pokazali zašto s ponosom nosimo epitet grada u čijem je identitetu pjesma i muzikalnost, - poručio je gradonačelnik Burić.

Adventura Šibenik započela je 1. prosinca te je, osim brojnih koncerata u Perivoju Roberta Visianija, obuhvaćala i radionički program za najmlađe u Kući umjetnosti Arsen te klizalište 'Vitićevo more' koje je postavljeno na Poljani. U sklopu trodnevnog novogodišnjeg programa 321 FEST na dvije pozornice, ispred šibenske katedrale i u Perivoju Roberta Visianija, nastupili su Parov Stelar, Stereo MC's, Šibensko pjevačko društvo Kolo i Šibenska narodna glazba te BluVinil, Psihomodo Pop i drugi.

Foto: Grad Šibenik

Iz kategorije: Vijesti