Datum objave: 17. Veljača 2024

Uzbudljivi triler Igora Mirkovića “Slatka Simona” o svijetu cyber-seksa večeras u Arsenu

Diana Ferić
Diana Ferić

Slatka Simona’, triler u režiji šibenskog zeta Igora Mirkovića, stiže na veliko platno Art kina Arsen. Projekcija je večeras u 20.30 sati. U svom novom ostvarenju redatelj kultnih dokumentaraca Novo, novo vrijeme i Sretno dijete, gledatelje odvodi u obmanjujući svijet cyber-sexa i virtualnih ljubavnih veza koje se odvijaju preko chat poruka.

‘Slatku Simonu’ publici u Šibeniku osobno će predstaviti  redatelj s kojim će, nakon projekcije filma, razgovarati Ante Storić, šibenski filmaš i odabiratelj programa Češljaonica Art kina Arsen.

Ljudi koji se nikada nisu sreli, koji ne žive u istim državama i ne znaju s kime zapravo komuniciraju, grade odnose pune velikih emocija. Svi skrivaju identitete, svi lažu svima, ali jedni drugima otkrivaju svoje najdublje tajne, potpunim neznancima priznaju što nikome drugom ne bi. Protagonisti Zeleni i Jana rade kao seks-chat animatori u jednoj opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone. No sve će dobiti posve novu dimenziju kada tajanstveni klijent Bobo počne Slatkoj Simoni opsesivno slati poruke i poželjeti stvarnu vezu s fatalnom ljepoticom sa seks-chata.

U filmu koji zaranja u svijet slojevitih emotivnih iskustava kakve niti jedna generacija ranije nije mogla doživjeti glume Toma Medvešek, Tina Keserović, Maja Jurić, Jerko Marčić, Nela Kocsis, Kristijan Ugrina, Paško Vukasović i drugi, a svoju prvu ulogu ovom prilikom odigrala je glazbenica Dunja Ercegović (Bad Daughter, Lovely Quinces) koja je i otpjevala pjesme iz filma prema skladbama članova benda Porto Morto, Roka Crnića i Hrvoja Klemenčića.

 

 

Iz kategorije: Vijesti