Head 06
Datum objave: 22. Kolovoz 2016

Obnovljeni vodički vrtić Tamaris i osnovna škola spremni dočekuju jesen

Šibenik News
Šibenik News

Bliži se početak nove pedagoške godine koju Dječji vrtić Tamaris i Osnovna škola Vodice dočekuju spremni i s boljim boravišnim uvjetima. Naime, zbog dotrajalosti tri krovišta zgrade dječjeg vrtića, nakon odabira najpovoljnijeg i, u ovom slučaju jedinog  ponuđača, obavljena je žurna rekonstrukcija najproblematičnijeg dijela krova iznad dnevnog boravka koji je već nekoliko puta bio poplavljen.

 

Kako bi nova predškolska godina ove jeseni mogla početi bez zakašnjenja, a budući da je u ljetnim mjesecima  vrtić pohađao mali broj djece smješten u područnom objektu Okit, radovi su  provedeni bez obzira na zabranu izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone. Radove vrijedne gotovo pola milijuna kuna izvela je tvrtka Filips.  

 

Prošlog tjedna započeli su i radovi na rekonstrukciji jednog dijela krovišta Osnovne  škole Vodice čija dotrajalost je također već nekoliko puta bila razlogom prokišnjavanja i propadanja interijera. Investiciju, koja se procjenjuje na nešto manje od 600.000,00 kuna, financirat će Šibensko-kninska županija koja je i osnivač vodičke osnovne škole. 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3