Datum objave: 26. Siječanj 2017

Uhvaćeni muškarci koji su kaznenim djelima počinili preko 17 tisuća kuna štete

Šibenik News
Šibenik News

Uhvaćen je 29-godišnji muškarac koji je počinjenim kaznenim djelima teških krađa i krađa napravio preko 17 tisuća kuna štete te 34-godišnjak koji je sudjelovao u jednoj od spomenutih teških krađa.

 

Vodički policajci priveli su osumnjičenike za kaznena djela na štetu tvrtke iz Dugopolja, 41-godišnjaka, 39-godišnjaka i 61-godišnjaka.


- Osumnjičeni 29-godišnjaka je u noći 1./2. siječnja u Tisnom, u ugostiteljskom objektu, provalio u aparat za igre na sreću i otuđio novac, a 22. prosinca prošle godine u Betini, osumnjičeni 29-godišnjak i 34-godišnja provalili su u kuću 41-godišnjaka i otuđili novac – izvještava Policijska uprava šibensko – kninska.

 

Osim toga, mlađi osumnjičenik je provalio u kuću 39-godišnjaka u Murteru odakle je u noći s 3./4 siječnja ukrao zlatni nakit koji je potom prodao u trgovini za otkup zlata. Četiri štapa za ribolov s pripadajućim rolama ukrao je 61-godišnjaku u Vodicama negdje između 8. i 15. siječnja, a ukradene stvari policija je pronašla prilikom istrage.

 

- Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava – stoji u policijskom priopćenju.
 

Iz kategorije: Županija info