Datum objave: 31. Ožujak 2017

U travnju po promotivnim cijenama vikendom uživajte u ljepotama Skradinskog buka i Roškog slapa

Šibenik News
Šibenik News

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove godine organizira akciju Vikend u prirodi. Svake subote i nedjelje tijekom travnja individualni posjetitelji mogu posjetiti Nacionalni park „Krka“ po promotivnoj cijeni ulaznice od 50 kn u sklopu akcije Vikend u prirodi. Ulaz je besplatan za djecu do 18 godina u pratnji roditelja.

 

Akciji Vikend u prirodi pridružuju se i ugostiteljski objekti na Skradinskom buku i Roškome slapu ponudom menija po promotivnoj cijeni.

 

Radno vrijeme Nacionalnog parka „Krka“ je od 8 do 18 sati.

 

Svi sadržaji za posjetitelje su otvoreni i od 1. travnja dostupni su svi izleti brodom prema, Visovcu, Roškome slapu, manastiru Krka i srednjovjekovnim utvrdama Nečven i Trošenj.

 

Zbog radova na uređenju prometnice od Lozovca do Skradinskog buka prijevoz posjetitelja autobusom odvijat će se od četvrtka, 6. travnja  do kada je pristup Skradinskom buku iz Lozovca moguć samo pješačkom stazom dužine 875 m. Nadalje, od četvrtka, 6. travnja, kreće i usluga prijevoza brodom na relaciji Skradin – Skradinski buk – Skradin. Do tada je posjet Parku iz Skradina moguć pješačkom i biciklističkom stazom u dužini od 3 500 m.

 

Iz kategorije: Županija info