Datum objave: 06. Ožujak 2020

DOLIJAO KRADLJIVAC / Krao stupiće, ograde, i kabele po Primoštenu i prodavao ih kao sekunadarne sirovine u Trogiru, a uz to varao i državu

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog sumnje da je počinio dvije krađe kojima je Općinu Primošten oštetio za oko 15.000 kuna,a lokalnu tvrtku za 6 500 kuna te tri kaznena djela krivotvorenja isprava policija je provela kriminalističko istraživanje nad 41 - godišnjim muškarce nakon kojeg je priveden.

"Osumnjičeni je u razdoblju od 14. prosinca prošle godine do 29. siječnja ove godine na području Primoštena krao metalne ograde, stupiće, kabele, akumulatore, koje je, potom na području Trogira, prodavao kao sekundarne sirovine. Time je Općina Primošten oštećena za oko 15.000 kuna, dok je tvrtka s tog područja oštećena za oko 6.500 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni u tri navrata prilikom prodaje predmeta kao sekundarnih sirovina na području Trogira, s ciljem mjesečne prodaje određene količine sekundarnih sirovina, kako ne bi ušao u sustav PDV-a, koristio osobne podatke druge osobe"; kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

foto: Primoštenplus

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: