Sidebar Menu

Datum objave: 11. Svi 2020

IZ POLICIJSKOG BILTENA / Zagrepčanin autocetstom kod Šibenika vozio Audi brzinom većom od 200 km/h, platio kaznu od 5.500 kn

Diana Ferić
Diana Ferić

Unatoč tome što je promet vozila na području Šibensko - kninske županije smanjen i dalje policija  registrira veliki broj prekršaja. U proteklom tjednu je utvrđeno i sankcionirano ukupno 243 prometna prekršaja,  od kojih je za istaknuti nepropisnu brzinu (101), sigurnosni pojas (67), nepropisno uključivanje isključivanje (15),upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola (12),upotreba mobitela tijekom vožnje (5),nepoštivanje prometnog (crvenog) svjetla (5), odbijanje testa na drogu (5), i tako  dalje, a ujedno je iz prometa isključeno 19 vozača  i 2 vozila.

Osim toga 10.  svibnja oko 15.45 sati  na autocesti A1 je zabilježena najveća brzina kretanja od 205,3 km/h 49-godišnjeg vozača, koji je upravljao osobnim automobilom Audi, zagrebačkih registracijskih oznaka.

na mjestu prekršaja naplaćena mu je novčana kazna u ukupnom iznosu od  5.500 kuna.

Prema statističkim pokazateljima u cestovnom prometu u proteklom  tjednu,  odnosno u vremenu od 4. do 10. svibnja na području Policijske uprave šibensko-kninske se dogodilo 7 prometnih nesreća, 2 s ozlijeđenim osobama i 5 s materijalnom štetom, U ovim prometnim nesrećama je 1 osoba lakše i 1 teže ozlijeđena

Sve prometne nesreće su se dogodile na području Šibenika i Vodica.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.