Datum objave: 15. Svibanj 2020

ŠTO SE SVE NE KRADE / Trojac, među njima i jedan maloljetnik, s gradilišta kuće u Betini ukrao 54 vreća ljepila vrijednog 4 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Istražujući slučaj krađe ljepila s gradilišta kuće u Betini policija je kriminalistički obradila 45-godišnjaka, 22-godišnjaka i jednog maloljetnika, a u pretrazi  kuće 45 - godišnjaka u Dazlini našli su, ne samo dio ukradene robe, nego i streljivo.   

"Utvrđeno je da su osumnjičeni u noći 10./11. svibnja u Betini, koristeći odsutnost oštećenog, s gradilišta kuće u izgradnji ukrali  54 vreće raznog ljepila vrijednog oko 4.000 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku 12. svibnja u Dazlini je pretražena kuća u kojoj boravi osumnjičeni 45-godišnjak u kojoj je pronađen i od osumnjičenog oduzet dio otuđenih predmeta, 9 komada streljiva 7.62 mm i 4 komada streljiva 12 mm", kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

Protiv osumnjičenih će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnesena kaznena prijava, dok će protiv osumnjičenog 45-godišnjaka biti podnesen i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Iz kategorije: Crna kronika