Datum objave: 25. Lipanj 2020

ŽIVOT IM JE U OPASNOSTI / Dvojica mladića od 18 i 19 godina teško stradali u padu s motocikla rano jutros u Mandalini

Diana Ferić
Diana Ferić

Teške, po život opasne ozlijede, u padu s motocikla zadobili su 19-godišnjak i 18-godišnjak. Ta se prometna nesreća dogodila jutro  oko 4.30 sati u Šibeniku, u Ulici Velimira Škorpika. 19-godišnjak je prevezen na daljnje liječenje u Zagreb, a 18-godišnjak u Zadar.

"Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je, za sada nepoznati vozač, prilikom upravljanja motociklom Gilera Runner 125, krećući se Ulicom Velimira Škorpika, državne ceste D-8 u smjeru kružnog toka Mandalina, dolaskom do raskrižja s odvojkom te ulice za veterinarsku ambulantu, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste, u križanju izgubio nadzor nad vozilom i desnom bočnom stranom motocikla udario u uzdignuti betonski ivičnjak raskrižja, po kojem je motocikl nastavio strugati. U tom trenutku unesrećenikoji su se nalazili na motociklu padaju s motocikla i to 19-godišnjak pada na prometnu traku, dok drugi sudionik, 18-godišnjak, pada s motocikla na kameno-zemljanu površinu s istočne strane kolnika, gdje pritom udara u kameno betonski zid, dok motocikl nastavlja vožnju i pada na kolnik", kaže Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko - kninske.

Vezano za ovu s prometnu nesreću provode se policijski izvidi, radi utvrđivanja činjenice tko je od dvojice ozlijeđenih upravljao motociklom, odnosno tko je od njih bio putnik na motociklu.

Iz kategorije: Crna kronika