Sidebar Menu

Datum objave: 30. Srpanj 2020

PREVARIO OSIGURAVAJUĆE DRUŠTVO / Šibenčanin dio naplaćenih premije uplaćivao na svoj račun i zagrebačkog osiguratelja oštetio za oko 220 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog prevare u gospodarskom poslovanju policija je kazneno prijavila 57 - godišnjeg Šibenčanina. Kriminalističkim istraživanjem u Odjelu gospodarskog kriminaliteta i korupcije, Službe kriminalističke policije utvrdili su da je on u svojstvu odgovorne osobe trgovačkog društva iz Šibenika, s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi za sebe, u vremenskom razdoblju od travnja 2012. godine do 15. travnja 2014. godine, zastupajući svoje trgovačko društvo kao pribavljača osiguranja za osiguravatelja osiguranja sa sjedištem u Zagrebu, novčane iznose po naplaćenim premijama osiguranja nije u cijelosti uplaćivao na žiro račun osiguravatelja, već je isti zadržavao za sebe. Na opisani način osumnjičeni je oštetio osiguranje sa sjedištem u Zagrebu za 220.063,85 kuna.

Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.