Datum objave: 09. Prosinac 2020

IZ POLICIJSKOG BILTENA / Prijetio muškarcu u dva navrata da će ga fizički napasti, prevario prodavača i ukrao alat vrijedan 1 600 kn

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog prijetnji 35-godišnjaku.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 5. i 6. listopada u Jadrtovcu, iz nepoznatih razloga, u dva navrata prijetio oštećenom da će ga tjelesno napasti, što je kod oštećenoga izazvalo strah i bojazan za vlastitu sigurnost. Nakon izrečenih prijetnji osumnjičeni je pobjegao, a kako je prethodno Općinski sud u Šibeniku za osumnjičenikom izdao Nalog za izdržavanje kazne zatvora, nakon uhićenja je predan u Zatvor u Šibeniku", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U istoj Policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru na štetu tvrtke iz Seget Vranjica. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 30. lipnja u jutarnjim satima u Šibeniku, s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, došao do prostorija oštećene tvrtke i od zaposlenika zatražio da mu posudi određeni alat za popravak automobila. Nije ga vratio već ga je zadržao. Taj je alat vrijedna 1 600 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je i vraćen oštećenoj tvrtki.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika