Sidebar Menu

Datum objave: 29. Siječanj 2021

NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO / Policija kazneno prijavila poduzetnika iz Srime jer nije radnicima isplaćivao bruto plaće

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog neisplate plaće svojim zaposlenicima kazneno je prijavljen 47 - godišnji vlasnik tvrtke iz Srime nakon što je dovršeno kriminalističko istraživanje nad njim u Odjelu gospodarskog kriminaliteta i korupcije Službe kriminalističke policije Policijske uprave šibensko - kninske.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku utvrđeno je kako osumnjičeni u razdoblju od 1. kolovoza do 15. studenog 2016.godine, kao direktor i odgovorna osoba tvrtke iz Srime, nije isplatio plaće zaposlenicima u iznosu od 65.785,88 kuna kao i da nije platio davanja za iste zaposlenike i to doprinos za mirovinsko osiguranje u iznosu od 68.175,27 kuna i doprinos za socijalno osiguranje u iznosu od 51.131,41 kuna", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Sveukupna materijalna šteta iznosi 185.092,56 kuna te je protiv osumnjičenika podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.