Sidebar Menu

Datum objave: 09. Lipanj 2021

NEKI IMAJU KRATKI FITILJ / Muškarac u Šibeniku razbijao po stanu 54 - godišnjaka,30 - godišnjak u Razvođu prijetio jer mu se nije svidjela isporučena roba

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari 54-godišnjaka.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 29. svibnja u Šibeniku, zbog međusobnih nesuglasica, nasilno otvorio vrata od stana oštećenog, porazbacao stvari te oštetio staklo na vratima dnevne sobe, pritom načinivši materijalnu štetu od 2 000 kuna", kaže Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko kninske.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Drugi slučaj nasilničkog ponašanja dogodio se na drniškom području. U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za prijetnje 57-godišnjaku i 44-godišnjakinji.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni je 6. lipnja oko 23,00 sata u Razvođu, ispred obiteljske kuće njegove poznanice, nezadovoljan kvalitetom suhomesnatih proizvoda koje su oštećeni dovezli radi isporuke njegovoj poznanici, ozbiljno prijetio oštećenima što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost", priopćio je Pavić.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.