Datum objave: 08. Kolovoz 2021

UMRLA ZBOG PREDOZIRANJA?Djevojka čije je tijelo pronađeno jučer u Murvici nije umrla nasilnom smrću, a u tijelu je imala opijate

Diana Ferić
Diana Ferić

Obdukcijom u šibenskoj bolnici utvrđeno je da djevojka, koja je nađena jučer u jednoj kući u Murvici kod Zadra nije umra nasilnom smrću,a u tijelu su pronađeni tragovi opijata, priopćila je policija.

Policijas je objavila nove detalji o smrti 22-godišnje djevojke čije je tijelo pronađeno jučer u kući u Zadru. 

Zadarski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe dobi od 46, 44 i 35 godina te ženskom osobom u dobi od 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Omogućavanje trošenja droga“.
 
Naime, njih se sumnjiči  da su se, u petak, 6. kolovoza u večernjim satima, prema unaprijed stvorenom dogovoru, sastali u kući 44-godišnjeg vlasnika na području Murvice Donje, gdje su, iako svjesni posljedica koje izaziva, zajedno konzumirali drogu, što je kod 22-godišnjakinje prouzročilo smrt.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene su osobe predane pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Objavljeno ranije:

Policija je sinoć objavila kako policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi s pronalaskom tijela mrtve ženske osobe, piše Index.hr. Privedena tri muškarca i jedna žena Jučer u 00:55 policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje preminula ženska osoba u dobi od 22 godine. Odmah po saznanju na mjesto događaja izišli su tim hitne medicinske pomoći i policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Prema nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika, tijelo ženske osobe prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je jučer provedena obdukcija kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađena prisutnost opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal, za potrebe daljnjih vještačenja. Očevidom koji su policijski službenici proveli na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge. U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Iz kategorije: Crna kronika