Datum objave: 23. Kolovoz 2021

POZNATI SU DETALJI / Prometnu nesreću u Njivicama u kojoj je teže ozlijeđeno i dvoje djece izazvao 88 - godišnji vozač Jeepa- iz Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Tešku prometnu nesreću koja se dogodila u petak, 20. kolovoza u Njivicama,a u kojoj je pet osoba teže ili lakše ozlijeđeno izazvao je 88 – godišnji vozač Jeep –a šibenskih registracijskih oznaka. U toj su nesreći tri osobe su teže, a dvije lakše ozlijeđene te su sve tri teže ozlijeđene osobe zadržane na bolničkom liječenju.

„Do prometne nesreće je došlo kada 88-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Jeep šibenskih registarskih oznaka, prije uključenja na glavnu prometnicu s benzinske postaje nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Na sjevernoj prometnoj traci, u koju se uključivao, udario je u osobni automobil Škoda šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Od siline udara Jeep je ostao na prometnoj traci dok je Škoda nakon udara prešla na suprotnu prometnu traku i zatim sletjela na kameno-zemljanu površinu. Vozačica Škode i dva djeteta suputnika su zadobili teške tjelesne ozljede. Ona i jedno dijete zadržani su na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku dok je drugo dijete prebačeno u Klinički bolnički centar Split. Vozač Jeepa i 87-godišnja putnica su zadobili lakše tjelesne ozljede“, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU pibensko – kninske.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 88-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika