Datum objave: 21. Rujan 2021

RAZBOJNIŠTVO / Dvojica razbojnika upala u ljekarnu u Šibeniku i uz prijetnju pištoljem otela više od 60 bočica lijekova

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija  uhitila je vrlo brzo  razbojnike koji su jučer upali u jednu šibensku ljekarnu i uz prijetnju pištoljem uzeli lijekove.

 "U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 43-godišnjakom osumnjičenima da su počinili razbojništvo i tešku krađu provaljivanjem. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 20. rujna oko 10,20 sati u Šibeniku, s ciljem pribavljanja potrebnih lijekova, uz prijetnju pištoljem, ušli u ljekarnu i 43-godišnjoj zaposlenici otuđili ukupno 68 bočica s lijekovima te se udaljili. Brzom reakcijom policijskih službenika pribavljena su saznanja o mogućim počiniteljima koji su nakon dvadesetak minuta pronađeni u objektu u blizini mjesta počinjenja razbojništva, u kojeg su prethodno provalili, nakon čega su uhićeni i privedeni u prostorije policije", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.
 
Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljena je pretraga objekta gdje su osumnjičeni uhićeni. Pronađeni su ukradeni i lijekovi kao i pištolj, 60 komada streljiva i jedan plastični pištolj.
Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
FOTO: Ilustracija
 
Iz kategorije: Crna kronika