Datum objave: 22. Listopad 2021

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA NA CESTI / Na Murteru poginuo maloljetnik koji je vozio bez dozvole neregistrirani motocikl i s njim nepropisno pretjecao

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila na državnoj cesti Murter - Jezera smrtno je stradao motociklist, izvijestila je PU šibensko – kninska.

Do prometne nesreće je došlo kada je maloljetnik, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, upravljajući neregistriranim i neosiguranim motociklom Gilera koji je ranije odjavljen, dok nije imao uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu, u desnom nepreglednom zavoju preko pune crte pretjecao dva osobna automobila. Prvi automobil je pretekao, a prilikom pretjecanja drugog automobila, da se prethodno nije uvjerio da to može napraviti na siguran način, dolazi do sudara motocikla i nadolazećeg osobnog automobila Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja i koji je dolazio iz suprotnog smjera. Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač motocikla je preminuo na mjestu događaja”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

O navedenoj prometnoj nesreće posebnim izvješćem će biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3