Datum objave: 24. Prosinac 2021

PROMETNA NESREĆA / Vozačica Volkswagena pokušala izbjeći pijanog pješaka pa udarila u drugi automobil koji je vozila alkoholizirana 43 - godišnjakinja

Diana Ferić
Diana Ferić

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 17,10 sati dogodila na državnoj cesti D-8 u Šibeniku teže je ozlijeđen 81-godišnji pješak.

"Do prometne nesreće je došlo kada je  81-godišnji pješak, pod utjecajem alkohola, prelazio državnu cestu u lijevom zavoju i na neosvijetljenom mjestu. Na njega je naletio osobni automobil Volkswagen šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 23-godišnjakinja. Zbog manevra koji je izvela 23-godišnjakinja skrećući ulijevo da izbjegne pješaka, prešla je u traku za vozila iz suprotnog smjera i sudarila se s nadolazećim osobnim automobilom Dacia šibenskih registarskih oznaka kojim je, pod utjecajem alkohola, upravljala 43-godišnjakinja. U prometnoj nesreći pješak je teže ozlijeđen.

Zbog počinjenih prekršaja protiv 81-godišnjeg pješaka biti će podnesen Obvezni prekršajni nalog kao i protiv 43-godišnje vozačice Dacie.

Iz kategorije: Crna kronika