Sidebar Menu

Datum objave: 31. Siječanj 2022

NAKON PRETRESA STANOVA / "Pala" četvorica muškaraca od 29 do 60 godina zbog proizvodnje i preprodaje droge

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija osumnjičila je četiri muškarca u dobi od 29, 33, 48 i 60 godina za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, nakon što im je pretresla stanove u kojima žive u automobile.

Kako doznajemo od glasnogovornika PU šibensko – kninske Šime Pavića, kriminalističko straživanja, koje je trajalo od 25. do 29. siječnja, temeljem naloga Županijskog suda pretraženi su stanovi u Šibeniku te vozila osumnjičene četvorke.

Pretragom stana 60-godišnjaka, policija je pronašla i oduzela 125 gram amfetamina i digitalnu vagu.

Kod 48-godišnjaka su pronašli dvije digitalne vage i 175 grama amfetamina, ali i dva plinska pištolja i 57 komada različitog streljiva.

U stanu 29-godišnjaka je bilo 0,6 grama marihuane i 0,3 grama amfetamina, opet digitalna vaga i oprema za uzgoj i proizvodnju droge.

U stanu 33-godišnjaka policija nije pronašla predmete od interesa, navodi glasnogovornik Pavić.

Trojicu osumnjičenih (29, 48, 60) policija je uz kaznenu prijavu predala u pritvorske prostorije, a protiv 33-godišnjaka kaznena je prijava podnesena redovnim putem.

Osumnjičeni 48-godišnjak kod kojeg je pronađeno oružje zaradio je i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja

 

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.