Datum objave: 24. Veljača 2022

ZAJEDNIČKA AKCIJA / Privedena petorica dilera iz Murtera, Pirovca, Zagreba i Sesveta, pronađen kokain i oružje

Diana Ferić
Diana Ferić

Privedeno je, u zajedničkoj istrazi šibenske i zagrebačke policije, pet osoba koje su na području Pirovca, Murtera, Zagreba i Sesveta neovlašteno proizvodili i prodavali drogu.

Kako je izvijestila policija, u Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad pet osoba starosti 23, 47, 48, 55 i 61 godinu osumnjičenima za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U suradnji policijskih službenika Policijske uprave šibensko-kninske i Policijske uprave zagrebačke, temeljem prethodno prikupljenih saznanja, kao i ranijih postupanja policijskih službenika od prosinca 2021.g. te ishodovanim Nalozima Županijskih sudova u Šibeniku i Zagrebu kojima su 22. veljače obavljene pretrage pet stambenih objekata i jedan poslovni prostor na području Pirovca, Murtera, Zagreba i Sesveta koje koriste osumnjičeni, zajedno sa zatečenim stvarima kod njih, ukupno je pronađeno i oduzeto 1092,6 grama kokaina, 52,1 gram punila za miješanje s kokainom, pištolj cal. 9 mm, 25 streljiva cal. 9 mm, 29 streljiva za plinski pištolj, 4 digitalne vage te veća količina novca u kunama i eurima.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika