Datum objave: 28. Veljača 2022

PROMET / Vozio kod Knina traktor s 2,69 g/kg alkohola u organizmu i završio u pritvor do otrežnjenja

Diana Ferić
Diana Ferić

Među vozačaima u prekršaju koje je proteklog tjedna zaustavila policija na šibenskim prometnicama izdvaja se slučaj 65 – godišnjaka koji je nedlako od Knina 23. velajče oko 15 sati pijan vozio traktor. Izmjerena mu je koncentracija od 2,69 g/kg alkohola u organizmu. Vozač je uhićen i zadržan do otrježnjenja, a protiv njega će biti podnesen Optužni prijedlog.

Rekorder po nedopuštenoj brzini proteklog tjedna bio je 30 – godišnjak koji je zaustavljen na autocesti A-1 27. veljače. Upravljao je BMW-om splitskih registarskih oznaka brzinom od 175 km/h za vrijeme kad je ograničenje brzine bilo 80 km/h zbog jačine vjetra. Protiv vozača je podnesen Obvezni prekršajni nalog na novčani iznos od 5.000 kuna.

Prema statističkim pokazateljima u cestovnom prometu u proteklom tjednu, odnosno u razdoblju od 21. do 27. veljače 2022.godine na području Policijske uprave šibensko-kninske dogodilo se 16 prometnih nesreća od kojih jedna s 2 smrtno stradale osobe, 3 s jednom teže četiri s lakše ozlijeđenenim osobama, 11 s materijalnom štetom.

Iz kategorije: Crna kronika