Sidebar Menu

Datum objave: 19. Travanj 2022

KONTROLA PROMETA / Od 128 zaustavljenih vozača automobila na šibenskim prometnicama 13 ih je vozilo po utjecajem alkohola

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policija je u noći 16./17. travnja provela akciju usmjerenu na prekršaje vozača pod utjecajem alkohola i prekršaje mladih vozača kojom. Zaustavili su 128 vozila I kontrolirali 141 osobu. Pod utjecajem alkohola vozilo je 13 vozača pod utjecajem alkohola. Nadalje, jedan vozač nije koristio sigurnosni pojas, jedan je vozilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i nije imao tehnički ispravno vozilo. Osim navedenih još je evidentirano 10 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prema statističkim pokazateljima u cestovnom prometu u proteklom tjednu, odnosno u razdoblju od 11. do 17. travnja 2022.g., na području Policijske uprave šibensko-kninske dogodilo se 17 prometnih nesreća. Jedna osoba je teže, pet ih je lakše ozlijeđeno a 11 prometnih nesreća prošlp je samo s materijalnom štetom.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.