Datum objave: 19. Svibanj 2022

CRNA KRONIKA / Prijetnje, tučnjava, ilegalno posjedovanje oružja dvojicu muškaraca u Šibeniku odvela u pritvor

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i 49-godišnjakom osumnjičenim za tjelesnu ozljedu koji je ilegalno posjedovao pištolj. Potukli su se, a 26 – godišnjak je prije toga 49 – godišnjaku prijetio pa je osjetio nesigurnost za sebe i svoju obitelj.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su se osumnjičeni 17. svibnja u Šibeniku, zbog međusobnih nesuglasica, prvo verbalno, a zatim i tjelesno sukobili. Tom prilikom je 26-godišnjak zadobio lakše ozljede. Sukobu su prethodile i ranije upućene prijetnje 26-godišnjaka prema 49-godišnjaku zbog kojih je osjećao strah i bojazan za sigurnost sebe i ukućana. Pretragom je kod 49-godišnjaka pronađen pištolj i 16 komada streljiva te samostrel koje je ilegalno posjedovao zbog čega mu je uručen Obvezni prekršajni nalog”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika