Datum objave: 11. Srpanj 2022

Trojica prebrzih vozača izletjela s ceste. Kod Rogoznice mladi vozač Mercedesom pomeo četiri vozila i zadobio po život opasne ozljede.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Trojica (pre)brzih, žestokih i nepažljivih vozača jučer su na šibenskim izgubila nadzor nad svojim vozilima, izletjela s ceste, prouzročila golemu materijalnu štetu i zadobila teške tjelesne ozljede.
Najprije je 8. srpnja oko 23,50 nedaleko mjesta Bogatić, 53-godišnji motociklist upravljajući motociklom Yamaha zadarskih registarskih oznaka u nepreglednom zavoju zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad motorom i udario u betonsku zaštitnu ogradu. U pada na tlo zadobio je teške tjelesne ozljede, a njegova suvozačica pukom srećom tek je lakše ozlijeđena.
Dva dana kasnije, 10. srpnja oko 21,45 sati na cesti D-8 u mjestu Stupin Čeline kod Rogoznice, teške po život opasne ozljede zadobio je 29-godišnji vozač Mercedesa šibenskih registarskih oznaka, koji je velikom brzinom ušao u lijevi zavoj, izgubi nadzor nad vozilom i izletio van kolnika gdje udara u parkirani osobni automobil čiji otrgnuti dijelovi oštećuju susjedno vozilo, od vozila u koje je udario odbio se natrag na kolnik i u zanošenju udario u parkirano kamp-vozilo koja udara u još jedno parkirano vozilo. Zbog zadobivenih ozljeda 29-godišnjak je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.
Istoga dana pedesetak minuta kasnije oko 22,40 sati na cesti D-58 u Ražinama 21-godišnji vozač automobilom Mini šibenskih registarskih oznaka u lijevom je zavoju zbog prevelike brzine izletio van kolnika, udario u prometni znak, nastavio se kretati po betonskom zidu nakon čega se prevrnuo na krov, a potom sletio u vinograd gdje je njegov auto pao na kotače. Policija je utvrdila da je bio pod utjecajem alkohola. Zbog zadobivenih teških ozljeda zadržan na liječenju je na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika