Datum objave: 09. Rujan 2022

KRAĐA / Policija pronašla kradljivca koji je iz Djelovog dućana ukrao 25 000 kuna, dio dao prijateljima

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policija je otkrila kradljivca koji je u noći s 21. na 22. kolovoza iz dućana trgovačkog lanca Djelo ukrao 25 000 kuna i dio potrošio Na odjeću i drogu. Riječ je o 34-godišnjem bosanskom državljaninu . Osumnjičili su ga za tešku krađu, a 39-godišnjaka i 45-godišnjaka za prikrivanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u noći 21./22. kolovoza u Šibeniku, radi stjecanja materijalne koristi, provalio u trgovinu sa sjedištem u Unešiću, odakle je otuđio novčani iznos od oko 25 tisuća kuna. Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretražen je apartman u kojem je boravio gdje su pronađeni odjevni predmeti na koje je potrošio novac kao i 1,9 grama marihuane, a dio novca osumnjičeni je dao 39-godišnjaku i 45-godišnjakinji kod kojih su pronađeni računi za različite predmete koje su kupili za osobnu uporabu.”, kaže Šime Pavič, glasnogovornik PU šibensko- kninske.

Protiv osumnjičenih će biti podnesena kaznena prijava za tešku krađu i prikrivanje Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok će protiv 34-godišnjaka biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe.

FOTO: Ilustracija

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: