Datum objave: 26. Rujan 2022

ZAVRŠIO OČEVID / Prometnu nesreću kod Grebaštica u kojoj je poginuo 66 - godišnjak skrivila vozačica koja je prešla u suprotni prometni trak

Diana Ferić
Diana Ferić

Prometnu nesreću koja se dogodila jutros oko 7 sati na Jadranskoj magistrali kod Grebaštice skrivila je 62 – godišnja vozačica koja je upravljajući vozilom marke Opel prešla na suprotni vozni ttrak i udarila u automobil koji joj je išao ususret. Vozač toga automobila, 66 – godišnjak je poginuo. Teške tjelesne ozljede zadobile je 62-godišnja vozačica osobnog automobila i 55-godišnja putnica .

Do prometne nesreće je došlo tako što jse 62-godišnja vozačica osobnog automobila Opel, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake, prešla je u drugu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i udarila u osobi automobil Opel koji je dolazio iz suprotnog smjera a kojim je upravljao 66-godišnjak. Od siline udara osobni automobil Opel odbio se i rotirao na cesti te je na njega naletio osobni automobil Mitsubishi kojim je upravljao 65-godišnjak.Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač osobnog automobila Opel preminuo je na mjestu događaja, dok su dvije osobe iz osobnih automobila zadobile teške tjelesne ozlijede i zadržane na liječenju u OB Šibenik”, priopćio je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Protiv vozačice osobnog automobila Opel bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državom odvjetništvu u Šibeniku.

FOTO: Duško Jaramaz, Pixell

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3