Datum objave: 07. Studeni 2022

Dvije su osobe teško ozlijeđene u dvije identične prometne nesreće kod Vodica i Žaborića. U oba slučaja uzrok je prebrza vožnja.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dvije su osobe teško ozlijeđene u gotovo idetičnim prometnim nesrećama kod Vodica i Žaborića do kojih je došlo zbog istog razloga - prevelike brzine. U prometnoj nesreći koja se 4. studenog oko 13,20 sati dogodila na cesti D-8 (Vodice-Pirovac) teže je ozlijeđen 58-godišnjak. Do nesreće je došlo kada je 58-godišnji vozač pri izlasku iz zavoja zbog neprilagođene brzine prešao u traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera, izletio van kolnika, udario u betonsku gomilu, prevrnuo se i vratio na kolnik. Nakon liječničke pomoći je pušten na kućnu njegu.
Noćas 5 minuta iza ponoći na cesti D-8 nedaleko Žaborića došlo je do gotovo identične nesreće u kojoj je 37-godišnji vozač pri izlasku iz zavoja zbog neprilagođene brzine prešao u traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera, izletio s ceste, udario u betonski zid i prevrnuo se na krov. Vozač je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.
Protiv obojice policija je podnijela Obvezni prekršajni nalog.

Iz kategorije: Crna kronika