Datum objave: 06. Ožujak 2023

IZ POLICIJSKOG BILTENA / Pješak pokušao pretrčati cestu pa stradao, žena 76 - godišnjaku oštetila auto...

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibenbsko – kninska izvijestila je o prijavama I događajima kojima su se bavili proteklog vikenda.

U noći 4./5. ožujka u Vodicama nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u prostorije medicinske ustanove u čemu nije uspio i pritom je napravio manju materijalnu štetu,
U noći 2./3. ožujka u Šibeniku nepoznati počinitelj je 34-godišnjaku iz neosiguranog prostora ispred kuće otuđio bicikl vrijednosti oko 600 eura, a u večernjim satima 2. ožujka u Vodicama nepoznati počinitelj je 39-godišnjaku otuđio mobilni telefon i dokumente vrijednosti oko 500 eura.

U prometnoj nesreći koja se 4. ožujka oko 13,25 sati dogodila u Šibeniku teže je ozlijeđen 32-godišnji pješak.

Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnjak, krećući se pješke htio prijeći dvotračni kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, a da se prethodno nije uvjerio da to može napraviti bez ometanja prometa. Na njega je naletiomosobni automobil Mercedes šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak. Zbog zadobivenih ozljeda pješak je prebačen na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku gdje je zadržan, a protiv njega će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakinjom osumnjičenom za oštećenje tuđe stvari Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena 13. veljače u Šibeniku u jutarnjim satima, podesnim predmetom oštetila parkirani osobni automobil od 75-godišnjaka i pričinila mu materijalnu štetu od 1.000 eura.
Protiv osumnjičene će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika