Datum objave: 10. Ožujak 2023

IZ POLICIJSKOG BILTENA / U Šibeniku prevario naručiteljicu radova, u Drnišu prijetio susjedu, u Kninu opljačkao aparat za igre na sreću

Diana Ferić
Diana Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u srpnju 2022.g. u Šibeniku s oštećenom 49-godišnjakinjom potpisao ugovor o obnovi grobnog mjesta i koje radove je trebao izvesti u roku mjesec dana, a za što je unaprijed dobio novčani iznos od 1.325 eura. Osumnjičeni radove nije izveo kao ni vratio novac oštećenoj.
Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 8. ožujka u mjestu Radonić, zbog narušenih međuljudskih odnosa, prijetio 68-godišnjaku što je kod njega izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu provaljivanjem

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 7./8. ožujka u   Kninu provalio u aparat za igre na sreću odakle je otuđio 1.081 euro. Također je utvrđeno da je osumnjičeni, za vrijeme provale, na istom aparatu igrao i dobitak preuzeo sljedećeg dana u drugoj poslovnici igara na sreću odakle je oduzet dobitni listić.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3