Datum objave: 15. Ožujak 2023

UHIĆEN PREVARANT / Uhićen je i pritvoren serijski prevarant ugovarao je građevinske radove i naplaćivao ih unaprijed, ali ih nikada nije obavio niti je novac vratio.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Policijskoj upravi zadarskoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za ukupno pet prijevara od kojih su dvije na području PU šibensko-kninske Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni na području PU zadarske u tri navrata dogovorio izvođenje građevinskih radova za koje je unaprijed dobio dio dogovorenog novca, ali radove nikad nije odradio. Također je na području Tribunja u studenom 2022. godine s 51-godišnjakom dogovorio izgradnju zida za što mu je unaprijed isplaćeno 2000 eura, dok je u prosincu 2022. godine na području Rogoznice s 31-godišnjakom dogovorio žbukanje unutrašnjih i vanjskih zidova za što mu je unaprijed isplaćeno 1529 eura, ali niti jedni radovi nisu ni započeti, niti na kasnije pozive odrađeni.
Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Iz kategorije: Crna kronika