Sidebar Menu

Datum objave: 24. Ožujak 2023

Krim policija otkrila 68-godišnjakinju koja je nezakonito gradio treći kat na svojoj kući u zaštićenom kulturno povijesnom djelu Murtera

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakinjom osumnjičenom za protupravnu gradnju. Utvrđeno je kako je osumnjičena u vremenskom periodu od veljače do prosinca 2022.g. u Murteru, u svojstvu vlasnika i investitora rekonstrukcije – nadogradnje postojeće stambene građevine, bez izdanog akta o gradnji od strane nadležnog tijela, nezakonito izgradila treću etažu - potkrovlje, nad već postojećom zakonito izgrađenom stambenom građevinom i to na području koje sukladno planu prostornog uređenja općine Murter-Kornati pripada kulturno povijesnoj cjelini proglašenoj zaštićenim kulturnim dobrom od interesa za Republiku Hrvatsku. Protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.