Datum objave: 06. Travanj 2023

PROMETNA NESREĆA NA A1 / U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na autocesti A-1 teže je ozlijeđen 75-godišnji vozač, a lakše 62-godišnja putnica. Ostalih troje putnika čudom je prošlo bez ozljeda.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na autocesti A-1 teže je ozlijeđen 75-godišnji vozač, a lakše 62-godišnja putnica. Ostalih troje putnika iz automobila čudom je prošlo bez ozljeda i uspjelo je izaći iz vozila prije nego što se zapalilo. Do prometne nesreće je došlo kad se 75-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Kia njemačkih registarskih oznaka, izlaskom iz desnog zavoja nije držao sredine prometnog traka već je automobilom skrenuo na zaustavnu traku, udario u ivičnjak i zaštitnu ogradu te sletio s ceste gdje se automobil višestruko prevrtao. Nakon prevrtanja automobil se od udarca u kamenu stijenu odbio natrag na kolnik gdje je došlo do samozapaljenja i do dolaska vatrogasaca automobil je kompletno izgorio.
Vozač i četvero putnika su izišli iz automobila prije nastanka požara, a liječničkom obradom u Općoj bolnici u Šibeniku vozaču su utvrđene teške tjelesne ozljede zbog čega je i zadržan na liječenju dok su 62-godišnjoj putnici konstatirane lakše tjelesne ozljede. Protiv vozača će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.

Iz kategorije: Crna kronika