Datum objave: 18. Travanj 2023

USPJEŠNA AKCIJA / Policija uhitila i pritvorila 48 - godišnjeg Šibenčanina koji je preprodavao heroin, marihuanu i kokain

Diana Ferić
Diana Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, priopćila je PU šibensko – kninska.

Tijekom redovnog postupanja 16. travnja u Šibeniku, policijski službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije, u popodnevnim satima zaustavili su 48-godišnjaka te su preliminarnim pregledom kod njega uočili sumnjive paketiće i osumnjičenik je dragovoljno izručio 13,6 grama droge heroin. Obzirom na sumnju da se osumnjičenik bavi nabavom i preprodajom droga postupanje su preuzeli policijski službenici Policijske postaje Šibenik te su uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku i uz korištenje psa za detekciju droga Boy u nastavku kriminalističkog istraživanja od 17. travnja kod osumnjičenika na ukupno 3 lokacije pronašli sljedeće:

- 2268,6 grama droge heroin
- 267 grama droge marihuane
- 0,65 grama droge kokain
- aparat za vakumiranje s vrećicama i
- veća količina novčanog iznosa u eurima.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: