Datum objave: 29. Lipanj 2023

Šibenska policija uhitila naoružanog dilera heroina i marihuane. Pao je zbog vožnje neregistriranog motocikla, a drogu je pronašao policijski pas Boy.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Službenici Odjela kriminaliteta droga i Postaje prometne policije Policijske uprave šibensko – kninske uhitili su i stavili u pritvor 31-godišnjaka osumnjičenog za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, neovlaštenu proizvodnju i promet tvari zabranjenih u sportu te počinjenje više prekršaja u prometu koji je uz to bio i naoružan strojnicom.
Naoružani diler kokaina, marihuane i drugih zabranjenih supstanci pao je u ruke policije na banalan način. Vozio je motor bez tablica, a uz to i bez vozačke dozvole koja mu je poništena zbog niza ranijih prometnih prekršaja.
Prometni policajci su odmah posumnjala da osumnjičeni kod sebe ima drogu pa su pozvali službenike Odjela kriminaliteta droga koji su uz nalog Županijskog suda u Šibeniku obavili pretragu kako motocikla na kojem je zatečen tako i stana gdje boravi. Pri pretrazi policijski pas za detekciju droga Boy otkrio je drogu. Najprije je u motociklu osumnjičenog pronašao 71 gram heroina, a potom u njegovom stanu još 347 grama heroin, 118 grama marihuane i 129 grama punila za droge. Uz to policijski službenici su kod osumnjičenog pronašli digitalnu vagu, laku strojnicu Škorpion s 14 komada streljiva, 75 komada ampula ispunjenih supstancama koje se nalazi na listi zabranjenih u sportu.
Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Također će protiv osumnjičenika biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenja četiri prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

FOTO: PU šibensko-kninska

Iz kategorije: Crna kronika