Datum objave: 14. Kolovoz 2023

PRITVOREN 20 - GODIŠNJI NASILNIK / Upao bivšoj djevojci u stan, lakše je ozlijedio te prijetio njoj i njezinoj prijateljici

Diana Ferić
Diana Ferić

Pravi horror događao je 12. kolovoza u stanu 20 – godišnjakinje u Šibeniku. Najprije joj je u stan nasilno upao bivši dečko želeći s njom uspostaviti kontakt koji je ona odbijala. Tjelesno ju je napao i lakše je ozlijedio,a na odlasku je prijetio njoj i njenoj 25-godišnjoj prijateljici. Zbog počinjenih kaznenih djela tjelesne ozljede, oštećenja tuđe stvari, narušavanja nepovredivosti doma i dvije prijetnje osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Po dolasku policije na mjesto događaja je došao 54 – godišnjak koji je napao osumnjičenika i policijskog službenika i pritom ga lakše ozlijedio. Zbog prisile prema policijskom službeniku 54-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Policija ne navodi u kakvoj je vezi taj 54 – godišnjak s drugim sudionicima ovog događaja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanje policija je 54-godišnjaka osumnjičila za prisilu prema službenoj osobi, a 20-godišnjaka za pet kaznenih djela.

Iz kategorije: Crna kronika