Datum objave: 25. Kolovoz 2023

OGLASILA SE POLICIJA / Dostavljač napadnut u Kalelargi zbog Hajdukove majice, 26 - godišnji nasilnik je priveden

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnju na štetu 57-godišnjaka. Riječ je o napadu na dostavljača robe tvrtke “Atlantic Trade” us rijedu, 23. kolovoza u Kalalargi i to zbog Hajdukove majice s likom Miše Kovača koju je nosio što potvrđuje policijska istraga.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičenik 23. kolovoza od 6:35 do 6:42 sata u Šibeniku, nakon slučajnog susreta s 57-godišnjakom na kojem je uočio obilježja koje povezuje s jednim sportskim kolektivom, prvo verbalno i zatim tjelesno napao 57-godišnjaka te mu istrgnuo obilježja koja je potom ponio sa sobom i udaljio se. Nakon nekoliko minuta osumnjičenik se vratio do oštećenog te mu prijetio da ne smije nikom prijaviti događaj, što je kod oštećenog izazvalo dodatan strah i bojazan za osobnu sigurnost”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.
Oštećenom muškarcu su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane lakše tjelesne ozljede te je pušten na kućnu njegu.
 pretragom doma i drugih prostorija kojima se koristi osumnjičenik pronađeni su predmeti povezani s počinjenjem kaznenog djela.
Osumnjičenik je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Iz kategorije: Crna kronika