Datum objave: 11. Listopad 2023

OČEVID POKAZAO / Nesreću u kojoj je jučer na cesti Bilice - Tromilja poginuo 41 godišnji motociklist skrivio je 18 - godišnjak

Diana Ferić
Diana Ferić

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 13,20 sati dogodila na državnoj cesti D-33 smrtno je stradao 41-godišnji motociklist. Policija je tražila pomoć očevidaca te prometne nesreće.Ustanovljeno je da ju je izazvao 18 – godišnjak koji je pritvoren.

„Prometna nesreća se dogodila jer se 18-godišnjak, upravljajući lakim dostavnim vozilom šibenskih registarskih oznaka iz smjera Tromilje prema Bilicama, ulaskom u desni nepregledni zavoj nije držao sredinu obilježene prometne trake već prelazi u kolničku traku za vozila iz suprotnog smjera. Sudario se s nadolazećim motociklom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak. Od siline udara vozač motocikla je smrtno stradao na mjestu događaja dok je vozač dostavnog vozila lakše ozlijeđen.

Zbog izazivanja prometne nesreće 18-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

FOTO: Ilustracija

Iz kategorije: Crna kronika