Datum objave: 29. Studeni 2019

ADVENTURA 2019: Puni se program ovogodišnje Adventure, pogledajte tko sve nastupa

Diana Ferić
Diana Ferić

Kako se Perivoj Roberta Visianija puni božićnim ukrasima, tako se puni i Adventurin adventski kalendar, kažu organizatori. Još tjedan dana i kreće omiljena gradska manifestacija, a organizatori najavljuju deset novih događanja, odnosno deset datuma koji će Adventuristi htjeti rezervirati za Parkić i Malu ložu.

Dan nakon otvorenja Adventure u Parkiću nema pauze! U jutarnjim satima 7. prosinca uživat ćemo u glazbenoj poslastici (doslovno!), koncertu Goodiesa, dok pozornicu u večernjim satima preuzimaju legende šibenske rock scene – Pauci i Polarisi. Standard koji oni postave morat će pratiti mlade snage, Stereo Deficit. Arctic Monkeys tribute bend stiže 20. prosinca, na zadovoljstvo svih obožavatelja engleskog benda.

Nastavak slijedi u subotu, 21. prosinca, kada pozornicu Parkića prepuštamo dvojcu Mr. Lee i IvaneSky. Iza tih imena stoje Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, majstori glazbene inovacije i kreativnosti koji će glazbeno-scenskim programom zasigurno zaintrigirati Šibenčane i njihove goste.

U Šibeniku uvijek rado viđene goste, Detour u Parkiću slušamo 26. prosinca, dok je večer nakon njih rezervirana za Vesnu Pisarović i njene hitove koji danas osvajaju neke nove klince, novu generaciju istom jačinom kao i u vremenu kada je prvi put stupila na scenu. Energično zagrijavanje za ludilo Nove godine započinjemo u ponedjeljak, 30. prosinca, s riječkim rokerima Jonathan.

Istog dana na Malu ložu stiže prva dama hrvatske jazz scene Zdenka Kovačiček sa Greenhouse Blues Bandom, u svom stilu izvesti bezvremenske jazz standarde i vlastite pjesme. Nekoliko dana ranije, 28. prosinca, nova Adventurina lokacija ugostit će još jednu snažnu žensku pojavu hrvatske glazbene scene Akleu Neon, i njene afro-soul ritmove kojima ova putujuća glazbenica obara s nogu.

Ni najmlađe neće zaobići dobra zabava! Na nedjeljno jutro 22. prosinca u Parkić stižu Kišni razdraganci, likovi dječjih pjesama već spomenutih autora Damira Martinovića Mrle i Ivanke Mazurkijević. S njima su već plesali mališani diljem Hrvatske, a sada je red na šibensku djecu – široki osmijesi i puno energije obavezni!

Držite korak i detalje pratite na Adventurinoj Facebook i Instagram stranici te na internetskoj adresi – adventura.sibenik.hr.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli
Označeno u: