Datum objave: 09. Prosinac 2019

ADVENTURA: Prvi put se pali Adventurin vremeplov u Đardinu i vraćava vas u vrijeme disko kluba Veslo

Diana Ferić
Diana Ferić

Adventurica, predblagdanski i blagdanski  program namijenjen djeci startala  proteklog vikenda kada je  Galerija Matija bila  premalena da  primi sve male i velike koji su jedva čekali da krene.

I velike Adventuriste očekuju brojna uzbuđenja! U srijedu, 11. prosinca u Parkiću prvi put se pali Adventurin vremeplov koji nas vraća u devedesete i kultno mjesto u povijesti noćnog života u gradu Šibeniku – diskoteku Veslo. Glazbeni presjek tog doba sprema dugogodišnji DJ diskoteke Veslo – DJ Bake. Već dan nakon u Parkić stiže Spectrum, bend koji svojim repertoarom zalazi u funk, soul, pop-rock i jazz -  za svakakoga će se naći ponešto!

U petak 13. Adventura staje na kraj svim praznovjerjima vezanima uz taj datum i po prvi puta ove godine širi pozitivu Malom ložom na čiju pozornicu stižu tri dame: Jelena Radan, Meri Jaman i Anita Valo (Meritas). Njihova dugogodišnja suradnja rezultirala je glazbenim konceptom When Tommorow Comes kojim na novu Adventurinu lokaciju donose intimnu predblagdansku atmosferu.

Subotnje jutro rezervirano je za najmlađe i najslađe šibenske pjevače: dječje zborove Cvrčak i Zdravo maleni koji će od podne Parkićem širiti blagdanski duh božićnim pjesama, a sve pod budnim okom svojih voditeljica Sonje Batur i Tee Slavice.

Navečer nas na istom mjestu čekaju plesne vibracije beogradskog benda specifičnog imidža i glazbenog izričaja koji kombinira afro, neo soul, ragg, reggae, jazz i swing glazbu - Zemlja gruva! S njima na pozornici u Parkiću definitivno neće biti zime!

Na samom kraju tjedna Adventurinim lokacijama dodajemo i trg Medulić na koji se ove godine smjestio Sajmić. Od 15. pa sve do 26. prosinca destinacija je to za sve one koji traže jedinstven i poseban božićni poklon za svoje najdraže. Kupnjom na Sajmiću istovremeno podržavate male obrtnike, vlasnike kućnih radinosti i lokalnih proizvođača istovremeni šireći božićni duh!

Iz kategorije: Glazba & Spektakli