Datum objave: 14. Siječanj 2020

NAŠE GORE LIST / Pjesma mladog glazbenika iz Tisnog nominirana za MAC zajedno s poznatim hrvatskim glazbenicima, podržite ga glasanjem

Diana Ferić
Diana Ferić

Pjesma "Balerina" maladog tišnjanskog glazbenika i studenta VERN - Antonija Perine nominirana je za MAC/Music Award Ceremony u kategoriji "Pop rock numere" .

" Ogromna čast je biti nominiran uz Parni Valjak, Letu Štuke, S.A.R.S., Elemental, Van Gogh i ostale kolege", kaže taj mladi glazbenik, jedan od najperspektivnijih hrvatskih kantautora i multiinstrumentalista.To mu je četvrti singl 'Balerina' za koji je spot režirao, producirao i montirao spot uz pomoć svojih kolega s fakulteta.

 "Na spotu su radile kolege s fakulteta. Bez pritiska. Okupili smo se i komotno krenuli. Režija je moja jer smo mala produkcija pa je svatko radio više stvari, a trajalo je jer mi je trebalo vremena da se odmaknem od pjesme da bih mogao režirati. Koncept koji gledate nastao je preko noći, konkretno, dogovorili smo večer prije snimanja - otkriva nam glazbenik o suradnji sa snimateljicom i direktoricom fotografije Dorom Baotić i asistentom rasvjete Sebastijanom Kobasom dodavši kroz smijeh kako im se zahvaljuje što su izdržali cijeli proces nastajanja", kazao je za ŠibenikIn nakon što je spot objavljen.

Svoj glas za pjesmu "Balerina"I možete dati na https://www.musicawardsceremony.com/index.php?page=kategorija-numere&id=12&fbclid=IwAR1a6TWsAS10P0hhyJn6G4_aJ4j0Hl9dEVsDs6b8ij_IMubZxdzKpiLPDG0

Iz kategorije: Glazba & Spektakli