Datum objave: 29. Travanj 2020

SVI SU LUDI ZA ŠIBENSKIM MILLENIUMOM / Brojne poznate osobe podržavaju Millenium Šibenik za cili svit, jedino na službenim i Facebook stranicama Grada Šibenika nema ni riječi

Diana Ferić
Diana Ferić

Nema  poznatije osobe iz svijeta glazbe, sporta ili  glume  da nije osobno, video porukom podržala  glazbeno događanje pod nazivom MILLENNIUM – ŠIBENIK ZA CILI SVIT koje će biti održano 1. srpnja, kao najveći online glazbeni spektakl u Hrvatskoj. Potporu je na svom Facebook profilu danas iskazao i šibensko - kninski župan Goran Pauk. No na društvenim mrežama Grada Šibenika i njegovih  čelnika nema ni riječi o tome., kao da to događanje, koje su službeno podržali ignoriraju, a njegov smisao  je upravo promocija Šibenika i njegove kulturne baštine.

Taj su projekt  svojim originalnim video uratcima   podržali prijatelji dogđaja kao što su Dino Rađa, Tonči Huljić, Goran Ivanišević, Goran Višnjić, Neno Belan, Bajaga, Mladen Bodalec,Tony Cetinski, Tedi Spalato, Vanna, Nina Badrić, Ecija Ojdanić, Vedran Mlikota, Slavko Sobin, Davor Gobac, Slaven Bilić, Stojko Vranković, Ivica Tucak, Mladen Grdović, Matija Dedić, Šibenski vatrogasci, Darija Mikulandra, Šime Vrsaljko, Ivica Propadalo, Perica Bukić, obitelj Šarić, Goran Bogdan, Hipodrom Zagreb, Antonija Mišura, Kaliopi, Boris Hrepić Hrepa, Mario Stanić, Sajsi, Vatra, Ella, Ribafish, Robert Jablan, Stjepan Božić,  Bajaga, Maja Cvjetković, Antonija Blaće, kanadski tenisač i odbojkašica šibenskog porijekla Luke i Anna Smrek, Sandra Sagena, Gordon Schildenfeld, Dejan Savić, Sajsi MC, Ana Babić, Boris Štrok, Antonela Malis, Sara Škugor, Vinka Gracin, Vedran Bađun, Damir Cuculić, Ljubo Pavasović, građanin Josip, Ante Bulat i mnogi drugi.

Ta video razglednice krenut će u svijet 1. svibnja u 10 sati , a program će trajati do 23. 59 sati.  

"Događaj „Millennium – Šibenik za cili svit“ je, korištenjem novih tehnologija kao što su društvene

mreže, planetana reklama grada Šibenika i svih njegovih ljepota uz glazbu iz cijelog svijeta za

svijet, a u kojem će sudjelovati neka od najzvučnijih glazbenih imena na planeti. Svoja su gostovanja najavili slavni DJ-i poput Davida Guette, Paola Barbata, ali i neka od ponajboljih domaćih imena kao što su Pero Fullhouse, Stipe Jazzy Širinić, Mate Kokić, Edi the king, Petra/Zac the Sax i drugi.14 sati glazbe i panorame biti će dostupni u bilo kojem dijelu svijetaod Sjevernog do Južnog pola", kaže Ante Viljac  koji, kao prijatelj tog projekta, sudjeluje u njegovoj promidžbi.

Dva drona "šetat" će iznad grada uz glazbeni program od tradicionalne dalmatinske i hrvatske pjesme, pop i rock glazbe, preko disca i Studija 54 do suvremene elektronske glazbe koji će u noćnim satima biti pojačan i laserima.

Nema nikakvog okupljanja, jer nema potrebe što je samo jedna od specifičnosti ovog događaja. Glazba se emitira sa malih zvučnika i minimalne glasnoće. Svatko je može u gradu pojačati ili ne ali ono najbitnije je da se putem društvenih mreža može linkati, postai i pozivati i podijeliti  bilo kome u ovom svijetu i promovirati svoj grad ili jednostavno sam ili s obitelji uživati uz jelo i piće uz glazbu koja je koncipirana tako da obuhvati sve glazbene ukuse, poručuje organizator Božidar Boće Gracin.

Sve možete pratiti na facebook page & instagram: Millenium Šibenik Millenium Šibenik

Iz kategorije: Glazba & Spektakli