Datum objave: 29. Travanj 2020

ŽIVJETI U GRADU DUHOVA / Nova pjesma The Rolling postala himna izoliranih zbog koronavirusa. Još da se jave Boći bili bi prave face.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Neuništivi The Rollin Stonesi, jači od vremena pa čak i od mode, objavili su novu pjesmu koja je odmah postala ne hit, nego himna živućih u  izolaciji kojom se širom svijeta nastoji spriječiti širenje koronavirusa. U izolaciji su, uz svu neprolaznu slavu i nepotrošivo bogatstvo i sami Stonesi. Iako razdvojeni ipak, svatko iz svoga doma, rade na novom tko zna kojem po redu, albumu. Na njemu je i pjesma  "Living in a Ghost Town",  njihova prva autorska pjesma nakon "Doom and Gloom” i “One More Shot” objavljenih na albumu “GRRR!” 2012. godina.

Mick Jagger kaže da su on i Keith Richards  tu pjesmu o gradu koji je bilo puno života, a onda je odjednom sve stalo, napisali još prije nekoliko godina, ali da je postala stvarna kada su zbog koronavirusa dospjeli u izolaciju. Primijenili su nekoliko riječi kako bi je aktualizirali, dovršili je u izolaciji i poslali je svijet. Objeručke su je prigrlili mnogi, a ne samo njihovi fanovi.

Neuništivi Stonesi dijele sudbinu svijeta, još da se kao prave face prekosutra jave Boći u njegov "Millenium Šibenik za cili svit" gdje bi im bio kraj?!?  

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli