Datum objave: 24. Kolovoz 2020

DALMATINSKA ŠANSONA 2020. - Riječki mediji veličaju uspjeh svoje pjevačice Matije na šibenskim Večerima dalmatinske šansone

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Riječki mediji veličaju uspjeh pjevačice Božidarke Matije Čerina na 23. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Ta je riječanka sjajnom izvedbom odlične pjesme "Ti nemaš pojma" osvojila zahtjevnu šibensku publiku te se u jakoj konkurenciji izborila za 3. mjesto. Posebno se naglašava da je Matiju podržala i diva hrvatske estrade Gabi Novak, ali i stiče da njen uspjeh nije neočekivan jer je prošle je godine Matija osvojila nagradu za najboljeg debitanta.
Skladba “Ti nemaš pojma”, koja se jako svidjela šibenskoj publici, a nemalo broj Šibenčana mišljenja je da je Matija zaslužila i više od 3. mjesta, djelo je Sare Rapotec (glazba), Vjeke Alilović (stihovi) i Duška Rapoteca Ute (aranžman).

Uspjeh u Šibeniku, pišu riječki novinari, nastavak je Matijine glazbene karijere, koja bi na krilima nagrade šibenske publike koja ima posebnu težinu i vrijednost, mogla biti itekako uspješna.  

 

Skladba: Ti nemaš pojma
Glazba: Sara Rapotec
Stihovi: Vjeko Alilovi
Aranžman: Duško Rapotec Ute
3.nagrada publike na 23. večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

Produkcija: Kino Tesla & Šibenik News
Montaža: Danijel Ferić

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli