Datum objave: 30. Srpanj 2021

NE ODUSTAJU IAKO SU IH IZVOZALI / SLURP! na Martinskoj umjesto danas i sutra održat će se sutra cijeli dan od ujutro do ponoći

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon izdane, a onda naprasno ukinute dozvole za najavljeno vrijeme održavanja, umjesto dvije najavljene noći u petak i subotu, ovogodišnje izdanje Slurp! festivala bit će održan kao cjelodnevno događanje u subotu, 31. srpnja, od šest sati ujutro do ponoći istog dana, s kompletnim programom i punih 18 sati pleas, priopćili su danas organizatori.

 "Pozornice su natkrivene, i čeka nas pravi Berghain style od rane zore u samom srcu Dalmacije", poručuju iz organizacije.

Pritom ulaznice kupljene za petak vrijede od 6h do 15h, ulaznice za subotu vrijede od 15h do 24h, a festivalske cijeli dan.

Zbog održavanja događanja neće biti povrata novca za ulaznice, a svi koji su zbog naglih promjena spriječeni prisustvovati mogu iste iskoristiti 2022.

Događaju je i dalje moguće pristupiti isključivo uz covid potvrde ili negativan test.

Punkt za antigensko testiranje je na festivalskom ulazu, i raditi će u sljedećim terminima: od 6-8h, od 13-15h, i od 18-21h.

Mole se svi koji nemaju covid potvrde da dođu na vrijeme, test traje 15 minuta, uz naknadu od 75 kuna.

"Organizacija koristi priliku da se zahvali izvođačima i suradnicima koji su se u rekordnom roku prilagodili novom modelu, kao što se unaprijed zahvaljujemo i posjetiteljima na razumijevanju i potpori, s ciljem da svi zajedno ostvarimo nova iskustva za pamćenje", zaključuju organizatori.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli