Datum objave: 08. Rujan 2021

Outlook Festival počinje već od sutra u Tisnom - Šibenik News i ove godine donosi izvještaj

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Outlook, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, ovo će se ljeto nakon desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo u Puli i jednogodišnje pauze prošlog ljeta, održati u Dalmaciji, točnije na lokaciji Garden u Tisnom. Foto reporteri portala Šibenik News kao i proteklih godina pratit će sve dane festivala i donositi dio atmosfere kroz tekstove i fotogalerije.

Outlook Festival počinje već sutra, 9. rujna i trajat će do 13. rujna, a osim što se održava na novoj lokaciji, ove godine mijenja i koncept pa se ovogodišnje intimnije izdanje nego do sada promovira kao Outlook Origins. Radi se o tome da će takozvani festivalski kustosi birati lineup, a oni su sve redom dobro poznata Outlook imena -  Calibre, D Double E, Goldie, DJ Storm, Flava D, Hybrid Minds, Zed Bias, The Bug i Mungo’s Hi Fi.

Sutra je na rasporedu službeno otvorenje festivala na kojem nastupaju drum & bass legende Chase & Status, jungle majstor Shy FX, Dynamite MC i duo Children Of Zeus. Nakon toga festival se nastavlja s listom imena koja će promovirati najbolje od dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime žanrova uz veliku posvećenost zvuku na lokaciji, te popratnim programom kojeg čine zabave na plaži i na brodovima.

Drum and bass, breaks i beats predstavljaju Breakage, Doc Scott, Fabio & Grooverider, Lenzman, DLR, FD, Digital i Elisa Do Brasil. Bassweight je uvijek prisutan i rijetki to rade kao i Mala i Deep Medi obitelj. Kahn, Commodo, Sicaria Sound, J. Sparrow, N-Type, Taiko i Silkie svi se pridružuju ovom izdanju. Stalni gosti festivala Youngsta, Hatcha i Egoless pripremaju kao i uvijek nezaboravne setove, dok će Sherelle, Darwin, LCY, Jossy Mitsu predstaviti nešto rubnije stilove.

Pozitivne vibracije dijelit će s publikom Iration Steppas, Channel One, Sinai, O.B.F Feat Charlie P & Sr Wilson, Eva Lazarus, Jah Shaka i drugi. Zed Bias, Wookie, Shosh donose mješavinu stare škole i bas glazbe koja gleda u budućnost. Legendarni D Double E pridružuje se Novelistu, P Moneyu, Jamz Supernovi predstavio grime i UK rap stilove.

Uz program u Gardenu, svaki dan afteravat će se u klubu Barbarella. 

Ulaznice se prodaju preko Entrio online sustava. 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli