Datum objave: 01. Prosinac 2021

PRVI U HRVATSKOJ / Dron "uletio" u Kuću umjetnosti Arsen, evo što je od toga ispalo

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ako vam smeta  dron iznad vaše glave  i nervozno se osvrćete kada začujete iritantno zujanje propelera, sigurno ne biste  bili među statistima koji su bili na snimanju ovog videa o Kući umjetnosti Arsen. Sve je snimano FPV (first person view) dronom u zatvorenom prostoru u samo jednom kadru i zapravo je prvi video te vrste snimljen u Hrvatskoj.

Dron snimke danas su standard kad je riječ o promotivnim filmovima, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Pilotirati u interijeru, uskladiti nekoliko desetaka statista volontera prema scenariju koji mora u tri minute i samo jednom kadru gledatelju predočiti kako cijeli prostor i produkcija funkcionira sigurno nije bio lagan zadatak, ali ovaj svojevrsni eksperiment je više nego uspješan jer je transformacija iz kino dvorane u koncertnu trajala samo 60 sekundi!

Kako smo doznali, samo četiri pokušaja bila su potrebna da se snimi ovaj video, a kako Kuća umjetnosti Arsen izgleda iz prvog lica pogledajte na linku!

Detaljne informacije i ulaznice dostupne su na kucaarsen.hr, a novosti iz programa i ponude pratite i na službenom Facebook te Instagram profilu.

 

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli