Datum objave: 04. Prosinac 2021

POČELA ADVENTURA / Šibenčani su se "sinoć" u đardinu cijepili dobrom zabavom, ali bez obaveznig zaštitinih maski

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvaranje Adventrure i koncert disco rokenrol benda BluVinil napunili su sinoć perivoj Roberta Visianija. Unatoč tome što su organizatori najavili da je sinoć , zbog koncerta,zaštitna maska obavezna rijetko tko je nosio, što se vidi i na fotografijama.

 

Perivoj se počeo puniti već u 17 sati znatiželjnim Šibenčanima i Šibenčankama koji su među prvim odlučili degustirati ponudu kućica na kojima se nudi od tradicionalnih jela kao što su bakalar i kobasice do street food-a i raznih delicija, ali prava zabava počela je tek oko 20 sati, priopćili su organizatori.

 Za ulaz na Adventuru covid-potvrde nisu potrebne, ali su na ulazima bili punktovi na kojima su se dijelile maske.

 BluVinill su odmah privukli posjetitelje ispred pozornice i zabava je počela uz hitove koje, očito, vole sve generacije jer plesali su gotovo svi.

 Zanimljivo je bilo vidjeti i posjetitelje koji su prihvatili Adventurinu ‘zero waste’ politiku pa su od kuće nosili ‘potiće’, a oni koji nisu, pili su iz višekratnih i razgradivih čaša i tako su jednokratne papirnate otišle u prošlost.

 "Cijepi se najboljom zabavom’’, poručuju organizatori prvog hrvatskog zero waste adventskog sajma koji se nakon prošlogodišnje pauze vraća jači i sjajniji nego ikad. Adventurin parkić, na sve tri etaže, tako će opet postati centralno mjesto za zabavu, ali i uživanje u blagdanskim delicijama.

 Zabava se na šibenskoj Adventuri nastavlja se jutros, U 11 sati počinju radionice za djecu, ugostiteljske kućice otvaraju u 17 sati, a u 20 sati počinje proslava 10. rođendana portala ŠibenikIN uz beogradskog DJ-a Kristijana Molnara i lokalne snage Bakulu i SuggaDaddya!

 Adventurica, dječji program u Galeriji Matija, kao i klizalište na glavnom gradskom trgu počinju 11. prosinca.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli
Označeno u: